maandag 16 september 2013

Duurzaam bed, gebruik matrasbeschermer


Matrasbeschermer voor goed slaapcomfort

Heeft uw kind of ouder last van een zwakke blaas dan kan een ongelukje snel voorkomen. De plas wordt niet opgehouden waardoor het bed nat wordt. Omdat het matras duur is, is het noodzakelijk om het voor vocht indringing te behoeden door een matrasbeschermer toe te passen. De matrasbeschermer legt een concrete scheiding aan tussen het slaapvlak en het matrasmateriaal zodat er geen vochtproblemen ontstaan. Door gebruik te maken van de matrasbeschermer kunt u dus langdurig van het bed gebruik maken. Zo verschoont u het bed snel indien er wel een ongelukje heeft plaatsgevonden.

Voorkomen van ongelukjes: matrasbeschermer

Zowel jong als oud kunnen in bed onverhoopt ongelukjes krijgen waardoor vloeistoffen of vuiligheid vrijkomen. Om te vermijden dat het in het matras trekt dient u een matrasbeschermer te gebruiken. Door het fijnmazige weefwerk van de matrasbeschermer kan het vloeistof niet verder gaan en dus blijft het op het stof liggen. U kunt het bed snel met een nieuw matrasbeschermer verschonen zodat de persoon rap weer verder kan slapen. Doe uw voordeel en bescherm het matras langdurig. Bekijk online de matrasbeschermer aanbiedingen en assortiment.

Goed klimaat in bed

Omdat er wordt vermeden dat vocht binnendringt blijft het matrasmateriaal langdurig goed. Het zorgt ervoor dat het slaapklimaat onder de dekens niet wordt verstoord en dat komt zowel de slaap als gezondheid ten goede. Door een goed matras blijft uw bed in goede staat waardoor schimmelvorming en vocht concentraties worden voorkomen. Uw bed kan door de matrasbeschermer langdurig in goede staat verkeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten